25n
25N
25N

L'Ajuntament enceta els treballs per a reposar el cable de coure furtat a l'enllumenat de La Punta

L'Ajuntament enceta els treballs per a reposar el cable de coure furtat a l'enllumenat de La Punta
26/10/2016 -

Ja han començat les actuacions per a reposar el cable de coure sostret de l’enllumenat públic del jardí que hi ha en l’entorn dels carrers de María Moliner i de Juan Gil Albert, al poble de la Punta. S’estima que els treballs de reposició acabaran demà a la nit.

“Atenem amb esta actuació una petició dels veïns i veïnes de la Punta i del seu alcalde, Ignasi Vázquez Tatay, perquè el jardí recupere l’enllumenat i es puga utilitzar per a realitzar les activitats i celebracions d’este poble de la nostra ciutat”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La intervenció s’ha iniciat amb la neteja i la preparació de l’obra civil i a continuació s’ha començat a llançar cable nou. La nova instal·lació incorpora, com a la resta de la ciutat, el sistema antirobatori, que permet enviar una alerta immediata a les autoritats si algú la manipula per furtar el cable de coure, una pràctica que ha sigut recurrent en la zona de la Punta i que va comportar que la darrera reposició només es respectara durant dos mesos.

“La inversió que realitza l’Ajuntament de València en reposició de cable de coure furtat és molt important i és necessària la conscienciació de la població respecte a eixe esforç i a la importància de les molèsties que cada robatori genera a la ciutadania. Per això, des del consistori estem instal·lant el nou sistema antirobatori en cada actuació de reposició de cable que fem a la nostra ciutat”, ha explicat Campillo.

L’actuació ha comportat una inversió de 5.570,94 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =