25n
25N
25N

L'Ajuntament denuncia la passivitat del Govern Central per protegir les platges de l'Albufera

L'Ajuntament denuncia la passivitat del Govern Central per protegir les platges de l'Albufera
30/11/2016 -

El temporal de diumenge ha deixat palesa novament la situació de desprotecció de les platges del sud de la ciutat de València, una circumstància per a la qual el Govern de la Nau ha reclamat en diverses ocasions solucions definitives. El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha assegurat que “resulta inadmissible la passivitat del govern central per protegir i reforçar les platges del parc natural de l’Albufera”.

Campillo ha recordat que des de l’Ajuntament de València s’ha reclamat reiteradament una solució definitiva per a les platges del sud “perquè no podem fiar l’estat de les nostres platges a l’absència de temporals que climatològicament són normals en aquestes èpoques de l’any”. A més, ha lamentat que “en molts casos la resposta ha demostrat una voluntat nul·la del govern del Partit Popular per resoldre aquests problemes” i ha posat com a exemple la rebuda per part del director general de Costes de València fa unes setmanes, quan va justificar la manca d’actuacions en l’estat de provisionalitat de l’aleshores govern en funcions.

“Com que ara ja no estan en funcions ja no els queden excuses per no abordar aquesta situació. Per això demanarem una nova reunió amb el govern central i enviarem una carta a la ministra perquè ens done una solució definitiva”, ha afegit Campillo, qui ha destacat la possibilitat d’incorporar una partida pressupostària per a la regeneració de les platges del sud justament ara que estan elaborant-se els comptes generals de l’Estat per a 2017.

La regidora delegada de Platges, Pilar Soriano, ha destacat que en novembre de l’any passat ja va reclamar solucions per a la regeneració de les platges del sud, amb la qual cosa “el problema no és la provisionalitat del govern central durant 10 mesos sinó la seua permanent manca de voluntat per resoldre els problemes dels valencians i les valencianes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =