25n
25N
25N

L’Ajuntament de València posa en marxa una campanya audiovisual per fomentar la carrera professional

Luisa Notario ha assegurat que este projecte de comunicació interna serà beneficiós tant per als treballadors i treballadores com per a la institució.

27/09/2020 -

Demà dilluns, dia 28, l’Ajuntament de València impulsarà un projecte de comunicació interna per explicar a tot el personal municipal què és la carrera administrativa i el contingut del reglament. Serà a través de mitjans audiovisuals per a arribar a la major part del personal possible, segons ha explicat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario.

“Es tracta de posar la carrera professional a l’abast de tots i totes les empleades de l’Ajuntament de València”, ha afirmat Notario, qui ha posat sobre la taula la necessitat de comunicar fidelment el funcionament de la carrera professional, un objectiu que s’abordarà des d’este dilluns amb el primer dels tres vídeos que expliquen des de diverses perspectives la carrera professional al consistori “de forma atractiva, senzilla i ràpida, amb una imatge desenfadada i un fons musical motivador”. El material audiovisual explicarà què és i com funciona, com es progressa i com es comunica en carrera.

Esta iniciativa dona resposta a les consultes que durant el temps transcorregut des de la data d’implantació del model de carrera del personal empleat a l’Ajuntament de València s’han vingut formulant per part del personal municipal. “Gràcies a estes consultes hem pogut obtindre tota la informació per tal d’elaborar una estratègia de comunicació amb què transmetre l’abast i conceptes bàsics del model de carrera i tenim la convicció que conéixer tots els aspectes rellevants de la carrera serà d’interés tant per a les persones com per a la pròpia organització”, ha destacat Notario. “Serà amb eixe coneixement com la carrera professional podrà desenvolupar la funció motivacional perquè ha estat creada, oferint als treballadors i treballadores un objectiu de reconeixement merescut quan es progressa amb esforç pel bé de la institució i del servici que oferim a la ciutadania”, ha afegit.

Els vídeos es penjaran en la intranet municipal perquè estiguen a l’abast de tot el personal de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

bombers
Valencia activa