25n
25N
25N

L'Ajuntament de València comptarà amb dos milions d'euros extra

L'Ajuntament de València comptarà amb dos milions d'euros extra
18/10/2016 -

L’Ajuntament de València disposarà de 2 milions d’euros més dels pressupostats en 2016, que provenen dels fons de compensació estatal de 2014 i es destinaran, tal com marca la llei, a amortitzar el deute municipal de l’Ajuntament mateix o d’empreses públiques amb el 100% de capital municipal, o a executar inversions de caràcter econòmic financerament sostenible.

Així ho ha anunciat este dilluns el regidor delegat d’Hisenda, Ramón Vilar, després de conéixer la liquidació definitiva del fons de compensació estatal de 2014, que suposa un increment respecte al pressupostat per l’Ajuntament de València.

“Les liquidacions dels fons de compensació tenen dos anys de manca i, per tant, la de 2014 és la que es pressuposta en 2016. En tenir un superàvit en la liquidació d’una quantitat considerable, esta formarà part de les resultes de l’exercici de 2016 i es podrà aplicar en 2017 a despeses del funcionament de la ciutat, que per llei ve marcat que han de ser d’amortització de deute o inversions de caràcter econòmicament sostenibles”, ha explicat el regidor.

Davant d’estes xifres, Ramón Vilar ha manifestat la seua satisfacció i ha explicat que la liquidació és superior a la pressupostada, perquè en l’Ajuntament de València s’utilitza el criteri de cautela pressupostària, no s’unflen els ingressos, sinó que es pressuposten per sota dels màxims permesos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =