caixa popular

L'Ajuntament de Torrent i la FDM proposen la millor oferta lúdica i esportiva per a les famílies este estiu

Obert el termini de preinscripcions per als campus esportius, l’escola d’estiu i l’escola d’estiu especial

L'Ajuntament de Torrent i la FDM proposen la millor oferta lúdica i esportiva per a les famílies este estiu
25/05/2017 -

Ja està obert el termini de preinscripcions per a les Escoles d’estiu que organitza la delegació d’Educació del consistori així com per al Campus Esportiu de la Federació Esportiva Municipal (FDM). La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “les activitats d’ambdues escoles d’estiu estaran organitzades i supervisades per monitors titulats, permetent d’esta forma, que les famílies puguen conciliar la vida familiar i laboral, amb la tranquil·litat de deixar als seus fills/as en mans de professionals. A més, en el cas de l’Escola d’Estiu s’ofereix la possibilitat d’acudir a l’Escola Matinera i d’acabar les activitats a les 15.00 h, per la qual cosa s’ofereix un horari més ampli”.

Amb esta iniciativa educativa i lúdica, les aules d’alguns col·legis de Torrent romandran obertes des del dia 21 de juny fins al 21 de juliol. Enguany, es comptarà amb tres escoles: l’Escola d’estiu, l’Escola d’estiu especial i les Escoles Esportives.

 

Escola d’Estiu

Els xiquets i les xiquetes, que hagen cursat enguany educació infantil o primària, podran gaudir d’un gran ventall d’activitats educatives i lúdiques. Cadascun dels cicles escolars comptarà amb una temàtica sobre la qual versen les activitats programades i adaptades per a les diferents edats.

Entre les activitats programades es troben les esportives, piscina, jocs d’aigua, teatre i tallers, entre altres, que tindran lloc en els CEIP Miguel Hernández, Mare de Déu del Rosari i Els Terretes. Ja es pot descarregar la fitxa de sol·licitud en el següent enllaç de la Web del Xiquet:

http://www.torrent.es/torrentpublic/docroot/repositorio/serveis%20admin/Educacio/20170525%20Escola%20estiu%202017/Fitxa%20preinscripcio%20Escola%20Estiu%202017.pdf

 

Escola d’estiu especial

En les mateixes dates també tindrà lloc l’Escola d’estiu especial, destinada a xiquets i xiquetes de 3 a 20 anys. El programa d’activitats de l’escola inclou visites culturals, tallers, grans jocs i activitats esportives, entre altres. El CEIP El Molí acollirà enguany, esta escola d’estiu on els alumnes/as que estiguen matriculats en algun dels Centres Especials de Torrent podran gaudir d’un estiu lúdic i educatiu. Tota la informació d’esta escola pot trobar-se en el següent en la Web del xiquet en www.torrent.es.

 

Escoles esportives de la Federació Esportiva Municipal

Les Escoles esportives es classifiquen en sis propostes de campus, cadascuna amb diferents activitats, però totes relacionades amb l’esport com el tenis, el ioga, Pilates, atletisme, bàsquet i natació, entre altres. Estos campus que se celebraran del 26 de juny al 21 de juliol estan dirigits a xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys. El termini d’inscripcions ja està obert i pot realitzar-se mitjançant la web www.fdmtorrent.com o acudint a les oficines de la FDM en C/Constitució, 49.

Les diferents alternatives es presenten com una proposta per a omplir els dies dels més xicotets de diversió, compartint-los amb amics i familiars.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + vint =

viva gym canovas
exposicion caps tallats