25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent felicita l'inici de curs escolar als directors dels centres educatius del municipi

L'Ajuntament de Torrent felicita l'inici de curs escolar als directors dels centres educatius del municipi
15/09/2016 -

L’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han rebut este dimecres als directors de tots els centres educatius de Torrent per a realitzar la primera jornada de treball de cara al nou curs escolar. Esta jornada ha comptat amb la participació de l’inspector educatiu de Torrent Ángel Berzal.

L’alcalde Jesús Ros els ha dirigit unes paraules de benvinguda a totes i tots ells, desitjant-los un bon inici de curs i oferint qualsevol ajuda que estiga a abast de l’Ajuntament de Torrent en matèria d’educació.

En esta primera jornada de treball del curs escolar 2016-2017 s’ha fet una primera valoració sobre la situació educativa actual i s’ha establit una primera reunió amb els nous professors. La regidora Patricia Sáez ha agraït “la labor professional de tots els professors i professores, mestres i mestres de la ciutat de Torrent, que treballen cada any per a millorar la qualitat educativa dels alumnes i alumnes”.

El consistori ha presentat als directors dels centres una guia amb les activitats anuals dividides per mesos que ofereix l’Ajuntament de Torrent a escolars, professors i mares i pares. A més, la Xarxa llibres i les diferents subvencions han sigut també punts clau en esta reunió. Tots els assistents han pogut compartir les seues opinions i inquietuds acosta els temes exposats en la jornada de treball i, finalment, s’han acordat les futures reunions que durà a terme el consistori mitjançant la delegació d’Educació, i els representants dels centres educatius del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =