caixa popular

L'Ajuntament de Torrent estrena l'envio d'informació per Whatsapp

L’eina oferirà informació municipal, actualitat i agenda cultural

L'Ajuntament de Torrent estrena l'envio d'informació per Whatsapp
28/09/2017 -

L’Ajuntament de Torrent ha aprofitat el començament de la tardor per a realitzar el seu primer enviament de missatges via Whatsapp amb informació per a la ciutadania. Les persones subscrites al servei de Whatsapp de l’Ajuntament podran conéixer de primera mà els actes que es realitzaran a Torrent durant la setmana i, d’ara endavant, també rebran missatges sobretot allò que puga resultar interessant per a la ciutadania, com podran ser corts de carrers, anuncis de convocatòries i altres activitats que genere la ciutat.

Amb l’engegada d’este servei l’Ajuntament amplia el nombre de vies per les quals pretén acostar les institucions a la ciutadania.

Les persones que desitgen subscriure’s a este canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran la informació més rellevant sobre esdeveniments que succeïsquen a Torrent en l’àmbit d’actuació de l’administració local.

Per a donar-se d’alta en este servei n’hi ha prou amb guardar el número de telèfon 662 594 180 en l’agenda de contactes i enviar un whatsapp al mateix nombre indicant el nom i cognoms de la persona que escriu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios