25n
25N
25N

L'ajuntament de Torrent agraeix la labor dels operaris durant les Festes Patronals

L'ajuntament de Torrent agraeix la labor dels operaris durant les Festes Patronals
04/08/2016 -

Després de dies intensos de Festes Patronals, la capital de l’Horta Sud ha donat per finalitzades les que han sigut les festes més participatives. Uns dies en els quals la labor i el treball constant de voluntaris, Protecció Civil, Policia Local, el Servei de Neteja i la Brigada d’Obres s’han vist reflectits en el seu bon desenvolupament i resultat final.

D’aquesta manera, des de la delegació de Personal, Seguretat Ciutadana i Espais Públics s’ha agraït la labor de tots aquells que han col·laborat a les Festes del 2016. El regidor de l’àrea i alcalde en funcions durant aquesta setmana, José Antonio Castillejo, ha ressaltat que “és necessari reconéixer l’esforç i la dedicació de tots aquells que vetllen per la nostra seguretat i que han fet que aquest any les festes siguen possibles”.

A més, després del castell de focs artificials que va posar fi a les festes dissabte passat, es va convidar a tots ells a una picaeta per agrair la seua labor. Una trobada en el qual va estar present el regidor de l’àrea de Festes, Alfred Costa juntament amb el regidor responsable de l’àrea d’Espais Públics, José Antonio Castillejo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − disset =