caixa popular

L'Ajuntament de Torrent adjudica les obres del complex esportiu La Cotxera

L'Ajuntament de Torrent adjudica les obres del complex esportiu La Cotxera
29/06/2017 -

L’Ajuntament de Torrent signarà demà el contracte d’adjudicació de les obres del complex esportiu La Cotxera, es tracta d'”un dels assumptes prioritaris en el qual el consistori torrentí ha treballat durant tot l’any i que ara fa un pas més perquè els usuaris puguen gaudir de tota l’activitat de la instal·lació amb normalitat” indica el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos.

El contracte d’adjudicació en un concurs que l’auditoria de danys va fixar en 95.440 euros i finalment la licitació ha sigut per 84.440 euros ja està signat. Es realitzaran un total de 28 actuacions detectades després de l’estudi de danys que va tenir un cost de quasi 6.000 €. Estes actuacions a realitzar inclouen la instal·lació elèctrica, climatització o lampisteria entre unes altres. De totes les reparacions, s’ha detectat que 20 d’elles són degudes a la falta de manteniment en l’anterior etapa d’activitat de la instal·lació. En el termini de quinze dies naturals com a màxim, explicats a partir de la data de formalització del contracte haurà de realitzar-se el replanteig i estendre’s l’acta relativa al mateix. La durada de les obres s’estima en 3 mesos aproximadament des de l’inici de les actuacions.

Quant a la gestió de la instal·lació el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos ha destacat que “s’està treballant en un model de gestió directa però amb la fórmula de prestació de serveis”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + disset =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris