25n
25N
25N

L’Ajuntament de Picassent respon a les demandes ciutadanes

En els últims dies s’han instal·lat i arreglat fonts del municipi a més de posar més llum al Poliesportiu de Picassent

L’Ajuntament de Picassent respon a les demandes ciutadanes
02/06/2017 -

Viure i escoltar de cara a les persones. Arreplegar les seues demandes, estudiar-les i executar-les les que siguen viables. Esta és la forma d’entendre la política del dia a dia del govern de Conxa García, el qual ha actuat en diverses demandes ciutadanes, en este cas, les plantejades pel Consell de la Infància i també pels joves que han assistit als plens municipals especials, tres concretament, que s’han fet en l’últim any.

Una de les propostes plantejades pels xiquets i les xiquetes, i també per la joventut picassentina, era la d’instal·lar més fonts a la localitat, unes fonts que s’havien fet malbé a causa de diversos actes vandàlics. Concretament, i en els últims dies, s’ha posat una nova al parc situat al carrer Campet de Tomàs i s’han arreglat dos fonts al Poliesportiu Municipal. De fet, la nova, ubicada a més al costat d’un parc, inclou dos altures, una per a persones amb diversitat funcional i altra perquè els menuts i les menudes arriben a beure sense cap tipus de dificultat. No serà l’última a instal·lar ja que pròximament es posaran dos més, una al Parc Abril Martorell i altra a la zona de l’Horta de Torrent, també al costat d’un lloc recreatiu i lúdic. A més, cal afegir que en la qüestió de les fonts, precisament aprovarem per unanimitat, en el darrer ple, una moció en què s’afavoria la instal·lació de fonts d’aigua potable al nostre municipi”, comenta l’alcaldessa, Conxa Garcia.

Més llum al Poliesportiu

En el darrer ple municipal jove una de les qüestions demandades era millorar la il·luminació al Poliesportiu Municipal. En les últimes setmanes s’han implementat 15 punts més de llum al voltant de tot el recinte esportiu, i sobretot, en la pista d’atletisme. Les llums són de baix consum i complementen l’enllumenat ja existent,
“Escoltem la nostra ciutadania i ho fem perquè entre tots i totes hem de construir un poble millor, un Picassent del qual hem de participar i contribuir a la qualitat de vida del nostre veïnat”, afirma l’alcaldessa, Conxa García, la qual recorda que “hem sigut i serem sensibles a les demandes joves”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 7 =

mercat medieval ontinyent