caixa popular

L'Ajuntament de Picassent presenta la Campanya Tú tries com vols vore la festa, controla! durant les festes de Bous

L’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidors de les àrees de Festes i Joventut, Jaume Sobrevela, Drogodependències, Carles Silla, i Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, juntament amb el cap de la Policia Local, han presentat este matí la Campanya

L'Ajuntament de Picassent presenta la Campanya Tú tries com vols vore la festa, controla! durant les festes de Bous
07/07/2017 -

Picassent està en festes. Del 7 al 16 de juliol, el municipi viurà, durant 10 dies, la celebració dels actes en honor a Sant Cristòfor Màrtir, organitzats i patrocinats per la Regidoria de Festes. El respecte als animals i al mobiliari urbà, actuacions cíviques, la tolerància i la bona convivència són les premisses en les que han de desenvolupar-se les festes en el municipi.

Per això, des de la Regidoria de Drogodependències, s’ha posat en marxa una campanya per conscienciar la població i, en especial, el col·lectiu més jove, sobre l’abús de l’alcohol. La campanya Tu tries com vols vore la festa, controla! reflexa una de les conseqüències d’abusar del consum d’alcohol amb una imatge clara i una altra borrosa.

Per això, s’han penjat diversos cartells i pancartes pels carrers del municipi, així com també pel recorregut de bous, que estaran presents durant els 10 dies que dure la Festa.

Esta campanya forma part de les accions preventives i divulgatives que porta a terme, durant tot l’any, el departament municipal de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, (UPCCA). Fins el passat mes de juny, més de 800 alumnes de Picassent van rebre, de forma directa, sessions preventives que tenen com a objectiu informar dels riscos de l’alcohol i altres substàncies. A més, cal afegir també a estes activitats, els tallers i les iniciatives que s’han portat a terme a la Casa Jove La Torta. Una proposta de la Regidoria de Joventut que s’ha adreçat als adolescents del municipi durant el curs present.

Per altra banda, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, i concretament des de la Policia Local, va a incrementar-se la vigilància als carrers per evitar el consum en menors tant en recintes com en la via pública. També s’ha informat als establiments expenedors de begudes alcohòliques la prohibició de la venda d’estes a menors i la seua repercussió en cas d’incomplir la norma. Enguany, s’ha augmentat la seguretat als xiringuitos tot i adequant estes instal·lacions a la normativa actual.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha manifestat que Volem que els i les joves puguen disfrutar de les festes al màxim, però sent conscients que l’abús de l’alcohol i d’altres substàncies pot jugar una mala passada i acabar amb la seua diversió, la dels seus amics i la de la resta del veïnat. La bona convivència i el respecte han d’estar per damunt de tot.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats