caixa popular

L'Ajuntament de Paterna obri el termini per a sol·licitar el xec bebé

L'Ajuntament de Paterna obri el termini per a sol·licitar el xec bebé
19/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini perquè les famílies paterneres que hagen tingut, adopten o acullen un nou fill o filla, puguen sol·licitar i beneficiar-se del Xec-Bebé. Serà a partir de demà quan puga començar a sol·licitar-se.

“Una de les novetats d’enguany, és que es va a entregar una targeta de crèdit que incloga l’import de l’ajuda de 300 euros i que es podrà utilitzar en comerços adherits a la campanya, perquè els beneficiaris puguen adquirir d’una manera fàcil i còmoda els productes que necessiten davant de l’arribada d’un nou membre a la família” ha explicat el regidor de Comerç, Carles Martí.

I en eixe sentit ha destacat la importància de “esta injecció econòmica tant per a les famílies com per als comerços, incentivant així les compres en el municipi”.
La targeta estarà disponible per a tots aquells bebés amb data naixement, adopció o acolliment entre l’1 de novembre de 2016 i el 30 de setembre de 2017, sempre que el bebé haja sigut empadronat a Paterna. Quant als progenitors, adoptants o acollidors, enguany, només serà necessari que un d’ells porte empadronat 6 mesos en el municipi en el moment del naixement o de l’inici de la convivència.

A més només es podrà realitzar una sol·licitud per unitat familiar, de manera que en els casos de nul·litat, separació o divorci, només el progenitor que convisca amb el fill/filla, podrà beneficiar-se de l’ajuda, i en cas de custòdia compartida un dels progenitors haurà de renunciar expressament a la sol·licitud d’ajuda.
Les sol·licituds podran presentar-se a partir de demà per registre d’entrada de l’Ajuntament i també telemàticament a través de l’apartat de la seu electrònica en la web municipal www.paterna.es.

També s’ha habilitat la web www.paterna.es/cheque-bebe/ on les persones interessades podran trobar informació del procediment que s’ha de seguir per a sol·licitar la subvenció, així com els impresos per a presentar.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats