caixa popular

L'Ajuntament de Paterna extrema la precaució davant el risc d'incendis

L'Ajuntament de Paterna extrema la precaució davant el risc d'incendis
12/07/2017 -

Davant de l’onada de calor que afecta des del dimarts a la Comunitat València, l’Ajuntament de Paterna advertix de que cal extremar la precaució davant de l’alt risc d’aparició i propagació d’incendis forestals. Paterna és un dels municipis de la província que compta amb més recursos tècnics i humans per a la detecció i prevenció del foc.

En eixe sentit, la regidora de Seguretat, Infraestructures, Servicis i Mobilitat, Núria Campos, ha recordat que “el municipi disposa d’una cambra tècnica i òptica instal·lada en la Torre de Vigilància de La Vallesa, que funciona durant les 24h del dia i 20 detectors de fum i una unitat meteorològica”.

A més, també s’han instal·lat 6 nous hidrantes contra incendis en el Parc Central, com a mesura preventiva de protecció contra incendis, que se sumen a l’hidrant que l’Ajuntament va col·locar en La Vallesa i als 15 que va instal·lar en el polígon industrial Fuente del jarro. La regidora Campos també hi ha assenyalat que “el municipi disposa d’una Unitat de Medi Ambient de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil, dos cossos a què se sumen la Brigada Forestal i la Brigada de Vigilància Forestal que s’encarregaran de manteniment de la franja de seguretat i realitzaran tasques de vigilància en el parc natural de La Vallesa”.

Segons les previsions meteorològiques emeses per l’Agència Estatal de Meteorologia, esta setmana, la Comunitat Valenciana experimentarà una onada de calor amb elevades temperatures que podran superar els 39 graus, acompanyades de vents de component oest de fins a 80km/h.

Per això, l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, a través del Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), ha emés un avís especial als ajuntaments perquè extremen la precaució.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − tretze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris