25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paiporta col·labora en la millora de les seus de Caritas i Creu Roja

L'Ajuntament de Paiporta col·labora en la millora de les seus de Caritas i Creu Roja
03/12/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta ha col·laborat amb una subvenció de 15.000 euros repartida a parts iguals entre Caritas Paiporta i Creu Roja destinada a la millora de les seues seus. En el cas de Creu Roja, s’han atorgat 7.500 euros per a la reforma completa del local, adaptant-lo a les necessitats d’espais diversos, amb despatxos d’atenció, sales de formació i espais per a l’assistència. Caritas, que ha comptat amb altres 7.500 euros, ha habilitat una sala multiusos de formació amb capacitat per a 54 persones que permetrà portar endavant tallers, formació i activitats amb les famílies. També s’ha millorat el magatzem per als productes.

A l’estrena de les millores en la seu de Creu Roja assistiren la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i altres membres de l’equip de govern, a més dels responsables de l’entitat beneficiària.

Aquestes ajudes s’emmarquen dins de les decisions preses en la Mesa de Cooperació Social, punt de trobada entre la regidoria de Cooperació Social i Voluntariat i les entitats del tercer sector de la localitat, que “realitzen una tasca fonamental a l’hora d’ajudar a les famílies més necessitades de Paiporta”, segons ha explicat la regidora, Isabel Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + huit =