25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paiporta col·labora en el transport i l'entrega a Caritas de 10.120 quilos d'aliments

L'Ajuntament de Paiporta col·labora en el transport i l'entrega a Caritas de 10.120 quilos d'aliments
05/11/2016 -

Operaris de l’Ajuntament de Paiporta han col·laborat aquest dijous en una nova entrega de 10.120 quilos d’aliments per a Caritas Paiporta, dins del Programa Operatiu del Fons d’Ajuda Europea a Espanya als més desfavorits (FEAD) 2014-2020.

Caritas Paiporta està adscrita a aquest programa, que té com a objectiu paliar la privació alimentària, i compta amb el suport del consistori paiportí en el transport i entrega a les seues instal·lacions gràcies al conveni signat recentment, tant amb aquesta entitat com amb Creu Roja.

Aquesta col·laboració s’ha posat en marxa per “la necessitat de reconeixement de la tasca del tercer sector”, segons ha explicat la regidoria de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez. “Donada la situació actual de famílies paiportines en risc d’explusió social, el paper d’aquestes entitats és clau en la recerca de la igualtat i el desenvolupament de la societat”, ha conclòs Martínez.

El conveni signat per aquestes entitats del tercer sector i l’Ajuntament contempla la subvenció de totes les entregues d’aliments que es produïsquen al llarg de 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =