25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell rep als guanyadors del bronze en el Campionat d'Espanya de Hanminjok Hapkido


El club guanyador compta amb alumnes de l’escola de Massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell rep als guanyadors del bronze en el Campionat d'Espanya de Hanminjok Hapkido

03/01/2018 -

Dimecres passat, 27 de desembre, va tenir lloc la recepció oficial de l’Escola de Hapkido de Massamagrell. Alguns alumnes d’aquesta escola formen part del Club de Hapkido de València, el qual va aconseguir el bronze en el 6é Campionat d’Espanya de Hanminjok Hapkido celebrat en la ciutat de Múrcia en el mes de novembre de 2017, i l’Ajuntament de Massamagrell va voler retre’ls homenatge en un acte públic celebrat en el Saló de Plens. Els alumnes de l’Escola de Hapkido de Massamagrell juntament amb el seu director i mestre, Joaquín Valera, van acudir a l’acte vestits amb la indumentària patrocinada per l’Ajuntament i el trofeu aconseguit. En aquest acte van estar presents l’alcalde, el regidor d’Esports i membres de la Corporació Municipal, com també alguns familiars.


El regidor d’Esports, Paco Gómez, va presentar l’acte i va dirigir unes paraules als campions: “En primer lloc m’agradaria felicitar-vos per haver aconseguit un altre reconeixement més a nivell nacional per a la nostra població, el vostre club ja supera les 200 medalles en campionats oficials a nivell nacional des que va ser creat en 2008 i l’Ajuntament de Massamagrell està molt orgullós de la vostra trajectòria. Igual que vos hem patrocinat en aquesta ocasió, seguirem recolzant-vos en la mesura del possible perquè pugueu aconseguir tots els vostres reptes”. 


A continuació l’alcalde, Pep Galarza, va afegir: “Enhorabona pel premi que haveu aconseguit i vos anime al que seguiu en aquesta línia, amb esforç i treball els objectius s’aconsegueixen”. 


Finalment, Joaquín Valera va voler dedicar unes paraules: “Agraïsc a l’Ajuntament de Massamagrell una vegada més la seua col·laboració com també la d’altres entitats del poble que ens han ajudat. Estem molt orgullosos de portar el nom de Massamagrell per totes les parts d’Espanya i intentarem seguir en aquesta línia aspirant ser cada vegada millors i obtenint bons resultats”.


Després d’aquestes paraules l’alcalde i el regidor d’Esports van fer lliurament d’unes medalles a cadascun dels campions, i un guardó al director de l’escola i mestre internacional, Joaquín Valera, en commemoració del nou títol aconseguit. Finalment el mestre va fer lliurament a l’alcalde i al regidor de dues samarretes commemoratives signades pels campions i dues fotografies de l’equip durant la seua participació en el campionat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

bombers
bombers
Valencia activa