caixa popular

L'Ajuntament de Massamagrell adquireix per a la Piscina Municipal una cadira per a les persones amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de Massamagrell adquireix per a la Piscina Municipal una cadira per a les persones amb mobilitat reduïda
25/07/2017 -

Com a resultat de la política participativa que s’està duent a terme l’Ajuntament de Massamagrell, on es tracta d’escoltar quines són les necessitats dels veïns i veïnes, aquest cap de setmana s’ha instal·lat una cadira per a la piscina municipal de Massamagrell adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

“Amb aquesta adquisició, a més de complir amb la normativa vigent, es pretén adaptar els espais públics per a les persones amb diversitat funcional. Pretenem adaptar i modernitzar la piscina a les necessitats actuals. A més, s’ha habilitat en la piscina un carril per a ús únic del bany lliure, tal com se’ns havia sol·licitat per part d’alguns veïns”, ha assenyalat el Regidor d’Esports, Paco Gómez.

Nina Sepúlveda, regidora de Serveis Socials, per la seua banda, ha comentat que “amb aquesta nova inversió seguim treballant per la integració, i amb aquest nou element les persones que abans no podien accedir a la piscina ara sí que podran”.

Finalment, l’alcalde Pep Galarza, es mostra molt orgullós de l’adreça que té aquest equip de govern, dient-nos que “oir a les persones i fer el que podem per a adaptar el nostre municipi a les demandes que es tenen, complint a més amb la normativa vigent, és una forma de fer política de la qual estem molt orgullosos.”


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats