25n
25N
25N

L'Ajuntament de Manises convoca tres beques formatives per a persones amb diversitat funcional intel·lectual

L'Ajuntament de Manises convoca tres beques formatives per a persones amb diversitat funcional intel·lectual
23/01/2019 -

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises ha convocat tres beques formatives per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

Les beques tindran una durada de 6 mesos, amb opció de prorrogar-se una única vegada per un període d’altres 6 mesos. Cadascuna estarà dotada amb un import de 600 euros mensuals bruts per una jornada de 25 hores de treball setmanals. Les sol·licituds es presentaran dins dels pròxims 20 dies naturals (fins a l’11 de febrer), en qualsevol dels registres d’entrada de l’Ajuntament, preferentment en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en el model de sol·licitud que s’inclou com a “Model I” a més d’acompanyar-lo amb els justificants que corresponguen als requisits i els mèrits que s’al·leguen.

«L’objectiu principal d’aquestes pràctiques professionals és que contribuïsquen al desenvolupament professional i psicoafectiu i que faciliten a les persones beneficiàries una presa de contacte amb el món professional», segons paraules del regidor de Promoció Econòmica, Rafael Mercader. A més, «aquestes beques se centren fonamentalment en fer efectiva la inserció laboral d’un sector de la població tradicionalment exclós del mercat laboral i en molts casos de la vida social», ha afegit el regidor.

Amb aquesta convocatòria es mostra una vegada més la disposició d’aquest equip de govern en la lluita contra la discriminació laboral i a favor de la inclusió de tots i totes en cadascun dels àmbits de la societat.

En la web municipal es pot trobar més informació respecte a la convocatòria i les bases: https://bit.ly/2FIczNQ

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 17 =

museo prehistoria