caixa popular

L'Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç de Llíria firmen un acord de col•laboració

El Consistori concedirà una subvenció anual de 20.000 euros

L'Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç de Llíria firmen un acord de col•laboració
23/02/2018 -

L’alcalde Manolo Civera i el president de la Federació del Comerç de Llíria, Jorge Navarro, ha firmat hui el nou conveni de col•laboració entre les dos entitats, en un acte en què també ha estat present el regidor de Comerç, Paco García.

Este acord, que suposa una actualització del subscrit fa ja tretze anys, tindrà una vigència fins al 2021 i la Federació rebrà anualment una subvenció anual del Consistori de 20.000 euros.

L’associació de comerciants es compromet a participar activament en fires i campanyes per a potenciar el comerç local, fomentar l’ús del valencià en els seus establiments, i col•laborar en les accions ambientals promogudes per l’Ajuntament de Llíria.

A més de l’ajuda econòmica, la regidoria de Comerç també prestarà assistència en la tramitació de subvencions d’altres entitats, cursos formatius i qualsevol altra actuació que servisca per a potenciar l’activitat comercial en el municipi.

En definitiva, el nou acord pretén afavorir el desenvolupament de Llíria com a ciutat comercial de referència i impulsar una estratègia conjunta que contribuïsca a millorar la competitivitat i dinamització del sector.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC