25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria desinfecta més de 950 km de vies públiques

L'Ajuntament de Llíria desinfecta més de 950 km de vies públiques
19/05/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha fet tasques de desinfecció en més 950 quilòmetres de vies públiques del municipi, que han inclòs tant el nucli urbà com 70 urbanitzacions i disseminats.

Durant aquestes passades setmanes, les brigades municipals han efectuat aquestes desinfeccions intensives sis dies per setmana. Un total de 22 professionals han participat en aquests treballs desenvolupats en espais comuns de la població, amb vehicles agrícoles i mitjans manuals.

La regidora de Neteja Viària, Consuelo Morató, ha informat que “a causa de la major presència de persones en la via pública i a la millora de la situació sanitària en el nostre Departament de Salut, hem començat a desescalar els treballs de desinfecció”.

Des del passat 8 de maig, aquestes tasques se centren en elements d’ús comú com a marquesines, passamans o bancs, per exemple, així com en zones per als vianants on també s’ha reforçat la neteja per aigualeig.

Aquestes desinfeccions es realitzen mitjançant tractors, preferentment els dimarts, divendres i diumenges, per a fer-les coincidir amb els dies d’ús més intensiu. Els treballs es duen a terme a primera hora del matí i generalment finalitzen abans de les 09.00 hores.

La regidora ha explicat que aquests horaris i freqüències “es mantindran durant tota la Fase 1 i s’aniran augmentant o disminuint en funció dels canvis de fase i l’evolució de la situació sanitària. No obstant això, es potenciaran els aigualegis i la desinfecció regular en les vies públiques i mobiliari com a hàbit preventiu a llarg termini”.

Finalment, Consuelo Morató ha volgut agrair la “gran labor realitzada per tots els treballadors i treballadores d’aquests serveis essencials al llarg d’aquestes setmanes” i ha apel·lat a “la responsabilitat de tota la ciutadania per a mantenir els espais públics adequadament, col·laborant entre tots per a fer una Llíria més neta i sana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

Informacion coronavirus