25n
25N
25N

L’Ajuntament de Catarroja està treballant per a millorar els parcs i jardins del poble

L’Ajuntament de Catarroja està treballant per a millorar els parcs i jardins del poble
13/08/2016 -

L’objectiu d’estes actuacions és garantir la seguretat en les zones destinades per a xiquets i separar-les de la resta de zones destinades a altres usos per a adults o gossos, guanyant així en higiene i seguretat

En primer lloc ja s’ha instal·lat als parcs que contenen zones habilitades per a gossos, una sèrie de senyals que indiquen les normes d’ús per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que passegen a les seues mascotes en estes zones, pas previ per a poder sancionar a tots aquells que no compleixen l’ordenança municipal. A més, en els últims mesos també s’ha tancat el parc Carmen Herrero Penella, zona pròxima a l’estació de tren. Així, s’ha delimitat la zona de xiquets per a evitar qualsevol perill.

En l’Avinguda de la Generalitat Valenciana s’han instal·lat també unes tanques per a garantir que els xiquets no puguen invadir la via, i quan arribe l’època es tornaran a replantar els buits perquè la tanca vegetal existent a hores d’ara, faça la seua funció de limitació.

Més endavant està previst seguir amb altres actuacions com ara crear una zona segura de joc infantil a la plaça del Xarco, en l’Avinguda del Doctor Marañón.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =