25n
25N
25N

L'ajuntament de Carcaixent repeteix la neteja intensiva del centre històric de la ciutat

L'ajuntament de Carcaixent repeteix la neteja intensiva del centre històric de la ciutat
16/08/2017 -

L’àrea de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Carcaixent,  en col·laboració amb diversos departaments municipals i l’empresa responsable del servei de neteja viària, PROCARSA, estan duent a terme durant els mesos de estiu un pla especial de neteja intensiva de tot el casc urbà. L’objectiu principal és desenvolupar una neteja a fons de la via pública que permeta millorar la higiene i la imatge de tota la ciutat.

La neteja que s’està realitzant per part d’operaris i màquines és molt més profunda que les tasques que es desenvolupen habitualment, i està efectuant-se de manera coordinada amb el dispositiu d’agranament manual que està en marxa durant tot l’any. Dins del pla també s’ha realitzat durant el mes de juliol, des del programa d’atur agrícola, la neteja intensiva d’albellons per evitar acumulació d’aigua en cas de pluges intenses.

El regidor de l’àrea, Ivan Martí, destacava que enguany s’ha repetit este pla d’actuació perquè la neteja ha de ser un aspecte primordial en qualsevol administració «des de l’Ajuntament tenim molt clar que l’estat dels carrers de la ciutat és fonamental no solament per qüestions d’higiene, sinó és la imatge que d’ella tenen tant visitants com veïns, i és per això que estem fent tots els esforços possibles per tal de tenir una ciutat neta i agradable»

En este sentit, el regidor de Serveis Municipals demanava la col·laboració ciutadana ja que, per tal de realitzar algunes actuacions, és necessari retirar els vehicles dels carrers durant unes hores. Martí ha explicat que, per provocar les menors molèsties possibles a la circulació vial i peatonal, estan realitzant-se les actuacions a primer hora del matí, tot i això agraïa «la comprensió i la paciència amb una actuació que és necessària».

Ivan Martí afegia que, una vegada finalitzades les tasques, són els propis ciutadans i ciutadanes els que “han de ser responsables i mantenir una actitud cívica en el seu entorn, evitant tornar a embrutar ells o els seus animals de companyia els carrers de la ciutat ja que és l’espai que compartim totes i tots».

Altres actuacions de neteja en el terme

Estes actuacions en el cas urbà complementen les tasques de desbrossament i neteja en les diferents urbanitzacions del terme dins del pla d’actuacions de prevenció d’incendis forestals per part del programa d’atur agrari. A més, també s’han netejat els barrancs que principalment afecten al casc urbà, millorant el drenatge per previndre inundacions així com punts de desbordament del barranc de Barxeta i a la millora del drenatge en el Barranc de Gaianes.

Per altra banda, esta setmana també s’ha procedit a l’adequació i neteja subsidiària del solar ubicat entre el Barranc de Gaianes i el carrer Francisco Fogués per tal de garantir les condicions de salubritat i millorar l’aparença urbanística de la zona. Des del consistori no es descarta dur a terme altres actuacions semblants

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =