25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot posarà en marxa la licitació electrònica

27/07/2016 -

L’Ajuntament de Burjassot, dins de les seues accions de modernització de l’administració, i amb l’objectiu de ser més accessible i transparent si cap, posarà en marxa la licitació electrònica, per a la contractació d’una obra, servei o subministrament, a través de la plataforma VortalGOV. Una nova acció que té també com a objectiu seguir acostant l’Administració als ciutadans i les empreses del municipi.

Amb aquesta iniciativa, donada suport per la Unió Europea a través de nombroses directives, es pretén ajudar als Consistoris a simplificar els processos de licitació, fent-los més accessibles i transparents de cara als licitadors i a l’opinió pública. A més, aquest sistema permetrà reduir els costos i càrregues administratives dels processos de licitació així com els costos d’adjudicació.

A través de la plataforma electrònica VortalGOV, serà possible enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, eliminant així el paper d’aquests tràmits i contribuint amb açò, també, al respecte al medi ambient.

La tramitació en procediment de licitació electrònica comptarà amb la mateixa validesa i garantia procedimental que el que es realitza sota la legalitat vigent de forma ordinària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − un =