25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot ofereix un curs gratuït sobre bon tracte a la Infància dedicat a professionals que treballen amb xiquets i adolescents

L'Ajuntament de Burjassot ofereix un curs gratuït sobre bon tracte a la Infància dedicat a professionals que treballen amb xiquets i adolescents
02/06/2021 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Protecció i Drets de la Infància, que dirigeix Yolanda Andrés, ha aprovat i posat en marxa l’oferta d’un curs gratuït i telemàtic sobre la “promoció del bon tracte i de la participació de la infància i adolescència”.

El curs, orientat principalment a professionals relacionats directament amb la infància i l’adolescència, des d’àmbits laborals com poden ser l’educació, la sanitat, l’esport, la gestió dels serveis socials o l’oci i temps lliure dels menors, constarà de 20 hores lectives i tindrà lloc els dies, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21 i 22 de juny, en horari de 17 h a 19:30 h.

El curs és telemàtic i, encara que l’ideal serà que les persones que s’apunten el seguisquen en directe els dies assenyalats, en cas de no poder, les sessions es quedaran gravades, de manera que les persones que estiguen apuntades al curs podran visionar les sessions i seguir així el curs, amb posterioritat, accedint a la plataforma virtual on estiga allotjat el curs.

Per a inscriure’s, els professionals interessats han d’enviar un correu electrònic a cia@burjassot.es afegint les seues dades personals i de contacte. Serà llavors quan des de l’Ajuntament se’ls faça arribar tota la informació i documentació referent al curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − deu =