25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot obri el termini de sol·licitud per a l'adjudicació de cinc llocs de treball en el Mercat Municipal

L'Ajuntament de Burjassot obri el termini de sol·licitud per a l'adjudicació de cinc llocs de treball en el Mercat Municipal
25/09/2016 -

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Mercats , dirigida per Roc Senent, obrirà demà el termini per a sol·licitar els cinc llocs vacants de venda que actualment hi ha en el Mercat Municipal de Burjassot.

Amb l’obertura del període de sol·licitud de l’adjudicació, des de la Regidoria es vol donar l’oportunitat a aquells veïns que complisquen amb les bases de la convocatòria, publicades en la web municipal al costat de la sol·licitud dels llocs en la secció Calme Electrònica de l’Ajuntament de regentar el seu propi negoci.

Aquelles persones interessades a sol·licitar un dels llocs vacants poden fer-ho, fins al 14 d’octubre, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament. Les instàncies de sol·licitud dels llocs hauran d’anar acompanyades de la documentació que s’especifica en les bases de la convocatòria i, tal com es desprén d’aquestes bases, els sol·licitants tindran dret a aspirar a dos llocs, sempre que aquests siguen contigus.

Finalitzat el termini de presentació de les instàncies, es crearà una Comissió de valoració que, atenent a diferents criteris per a la selecció de l’adjudicatari, especificats en les bases de la convocatòria, en el termini màxim de 15 dies, procedirà a la valoració de les sol·licituds presentades.

Els adjudicataris dels llocs seran aquelles persones o societats que obtinguen la puntuació més alta. En el supòsit d’empat, tindrà prioritat el sol·licitant que acredite formació específica mitjançant l’assistència a cursos o jornades relatives al desenvolupament de l’activitat comercial. La durada de les autoritzacions serà de tres anys encara que el Consistori podrà prorrogar per un any natural l’autorització, amb una durada màxima de quatre anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 14 =

museo prehistoria