25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot inicia la reorganització del tràfic en la zona centre del municipi

L'Ajuntament de Burjassot inicia la reorganització del tràfic en la zona centre del municipi
03/08/2016 -

Després de mesos d’estudi de les diferents propostes possibles i després de compartir-les i debatre-les junt amb les Associacions de Veïns afectades i els tècnics municipals, l’Ajuntament de Burjassot procedirà, a partir de la setmana del 25 de juliol, a la reorganització del tràfic que afecta la zona centre del municipi, el Nucli Antic. Reorganització que ha sigut consensuada per part de tots els agents que han intervingut en el desenrotllament d’esta nova acció municipal.

L’esmentada setmana començarà la primera fase de reorganització, que afectarà els carrers Navarra, Bisbe Muñoz, i Guillem de Castro.

Els dits carrers canviaran els seus sentits de la manera següent: el carrer Guillem de Castro i Navarra passaran a ser d’un únic sentit. En el cas de la primera, Guillem de Castro, en direcció Ronda Nord i, pel que fa al carrer Navarra, passarà a ser de direcció cap a Blasco Ibáñez.

Per la seua banda, la Plaça Sequera canviarà el sentit de la marxa, eixint cap al carrer Navarra i també hi haurà un canvi de sentit en el tram del carrer Marià Aser comprés entre la Carretera de Llíria i Màrtirs de la Llibertat que, a partir de la reordenació de la zona, serà cap al centre del poble.

Amb estes accions, es va a aconseguir la disminució del tràfic de pas pel centre de Burjassot i, a més, es va a millorar la seguretat dels vianants ja que al convertir-se en carrers d’un únic sentit, tindran menys perill i patiran menor contaminació acústica.

La segona fase de reorganització del tràfic, que s’escometrà després de l’estiu, afectarà l’entorn de l’Avinguda Blasco Ibáñez i el carrer José Carsí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − dinou =