25n
25N
25N

L'Ajuntament de Borriana presenta a Alberto Ibáñez el projecte de papallones de paper contra la violència de gènere

L'Ajuntament de Borriana presenta a Alberto Ibáñez el projecte de papallones de paper contra la violència de gènere
16/10/2016 -

El secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, i la directora general de l’Institut Valencià de les Dones, María Such, han rebut a la regidora delegada d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana, Inma Carda, qui els ha presentat el programa d’activitats elaborat pel municipi dins de la campanya de lluita i conscienciació entorn del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el pròxim 25 de novembre.

Entre les activitats, Carda ha exposat una proposta artística realitzada per tres dones del municipi components de Miss Maloya, i que consisteix en la creació d’un riu de més de 30.000 papallones de paper de colors que inundarà durant els pròxims mesos el Mercat Municipal. En el projecte d’elaboració de les papallones col·laboren les escoles públiques, els dos instituts de la ciutat i diverses entitats i associacions.

Ibáñez ha felicitat a la regidora de Borriana per la iniciativa i ha manifestat que es tracta  “d’un exemple de bones pràctiques, perquè es tracta d’un projecte que vertebra la lluita contra la violència de gènere aglutinant i fent partícips a la ciutadania”.

En la reunió han participat també representants del grup Miss Maloya, que estan al capdavant del projecte artístic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 13 =