caixa popular

Les setze comissions sense casal propi accepten rebre 1.250 euros atorgats per l'Ajuntament Ajuntament i Junta Local Fallera

Les setze comissions sense casal propi accepten rebre 1.250 euros atorgats per l'Ajuntament Ajuntament i Junta Local Fallera
06/06/2017 -

Els presidents de les 35 comissions falleres d’Alzira van assistir a la reunió celebrada anit al cau de la falla Sant Joan.
L’encontre va servir per a estrenar nou president i directiva de Junta Local Fallera, així com per a tractar temes d’especial interés i rellevància.

La presència d’Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, va servir per a felicitar al nou president i al seu equip i per anunciar l’acord al que hi havien aplegat Ajuntament i Junta Local Fallera per tal de donar eixida a una problemàtica que ve arrastrant-se des de fa dècades, la de les comissions amb casal cedit al seu dia per l’Ajuntament i les que no disposen d’ell, i per tant han de córrer amb el lloguer del mateix. 

Aguilar va proposar atorgar 1.250 euros a cada una de les setze comissions que no disposen de casal cedit en precari. La fórmula per donar estes ajudes és la d’aportar 10.000 euros la regidoria de Festes i la mateixa quantitat de diners Junta Local Fallera.

Després d’un temps de debat les comissions van acceptar la mesura que suposa el triple d’ajuda que se’ls atorgava fa uns anys.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris