caixa popular

L'Ajuntament d'Alzira ha sol·licitat una subvenció per a formar a joves inscrits al SERVEF

La formació, amb durada d’un any al Fondo de Garantia Juvenil, serà a partir dels 16 anys

L'Ajuntament d'Alzira ha sol·licitat una subvenció per a formar a joves inscrits al SERVEF
22/05/2017 -

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per import de 542.910,12 euros per formar joves majors de 16 anys inscrits al SERVEF amb contractes d’un any. Els 27 joves d’aquest projecte estaran formant-se durant 1 any dins el Fons de Garantia Juvenil.

Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «des d’IDEA continuem ampliant la formació professional per a l’ocupació, destinada a desocupades i desocupats. En aquest cas, generant noves oportunitats de formació i ocupació per als joves aturats/des amb un contracte de formació d’un any.»

Per part del regidor de l’àrea, Ivan Martínez: «Cal dir que fa unes setmanes, l’Ajuntament a través d’IDEA ha vist aprovada una altra subvenció del SERVEF, per import de 194.157,60 euros per formar joves menors de 30 anys en IDEA, en activitats auxiliars en la conservació i millora de muntanyes, en repoblacions forestals i tractaments silvícoles i en gestió administrativa i de microempreses. Els 10 alumnes d’aquest projecte denominat T’Avalem, estaran formant-se durant 1 any, alhora que percebran un salari similar als projectes de Tallers d’Ocupació».

Aquests 37 alumnes i la inversió de prop de 700.000 euros del Fons de Garantia Juvenil per al 2017 se sumarien al Pla d’Ocupació Juvenil d’IDEA i de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, que ha ocupat a 35 joves més amb un import de 380.000 euros, el que suposa una injecció de més d’un milió d’euros per fer front a la desocupació juvenil i gestionat íntegrament per IDEA.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC