caixa popular

L'Ajuntament d'Alzira denúncia la falta de 648 places d'estacionament gratuït a Ribera Salud

En l’actualitat no hi ha més de 200 places per el que l’empresa està incomplint una decisió

L'Ajuntament d'Alzira denúncia la falta de 648 places d'estacionament gratuït a Ribera Salud
15/06/2017 -

Des de l’Ajuntament d’Alzira s’estan fent les indagacions necessàries per tal de determinar el grau d’incompliment en el nombre de places d’aparcament gratuït que s’oferixen en l’actualitat als usuaris de l’Hospital de la Ribera, per part de Ribera Salud, empresa concessionària de l’explotació del servei de la sanitat conegut com a model Alzira.

L’empresa està incomplint, segons els metres construïts, l’oferiment de 648 places d’aparcament gratuït a disposició dels usuaris de l’Hospital. En l’actualitat no n’hi ha més de 200.

“El tancament de l’espai de pàrquing gratuït fa unes setmanes per part de l’empresa concessionària de l’hospital ha sigut el detonant per a posar-nos a revisar tots els permisos concedits en el seu dia per a la construcció del recinte sanitari, la qual cosa està donant-nos alguna sorpresa”, ha assegurat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.

“Traslladarem a la Conselleria de Sanitat l’actual minva de places d’estacionament oferides per part de Ribera Salud i que dista molt de les que haurien d’estar disponibles de manera gratuïta per als usuaris del centre. Des de l’Ajuntament farem tot el possible per a defendre els drets de les veïnes i veïns que fan ús del centre hospitalari i que es troben amb la dificultat d’estacionar els seus vehicles, una problemàtica a la qual l’anterior equip de govern d’este ajuntament. no ha fet cas”, ha manifestat Pascual.

La setmana passada ja es va mantindre una reunió de treball amb el subdirector general de Recursos Econòmics de la Conselleria de Sanitat, José Luis Sanchis, i es va quedar que es farien noves reunions per tal de seguir donant passos en positiu de cara a la reversió de l’hospital a la sanitat pública el pròxim 1 d’abril.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats