caixa popular

L'Ajuntament d'Alzira adjudica el servei de neteja a l'empresa Fomente de Construccions i contractes i estalvia al dia 5.000 euros

Partit Popular i Ciutadans no van votar a favor donant l’esquena al nou sistema de neteja

L'Ajuntament d'Alzira adjudica el servei de neteja a l'empresa Fomente de Construccions i contractes i estalvia al dia 5.000 euros
17/05/2017 -

El ple extraordinari celebrat ahir a l’Ajuntament d’Alzira va aprovar entre altres punts adjudicar la contractació de la gestió del servei integral de neteja urbana d’Alzira a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA, pel preu anual de 2.367.946,19 €/anuals (IVA inclòs).
Tot això de conformitat amb l’oferta presentada, les millores proposades i les condicions disposades en el Plec de Clàusules Administratives Particulars i en el Plec de Prescripcions Tècniques.

Açò suposa un estalvi de un milió cent mil euros a l’any, o tal com va anunciar el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, “la ciutadania comptarà amb un estalvi de 5.000 euros al dia, gràcies a les millores incloses per l’empresa FCC, que des de fa un anys és l’encarregada del servici integral de neteja urbana de la nostra ciutat.

L’equip de govern, Compromís, PSOE i EU, faran complir cada una de les clàusules del contracte per tal de poder aconseguir tots els avantatges possibles que tingen com a finalitat “millorar la qualitat de vida de les alzirenyes i alzirenys”, tal com va dir el regidor en el torn d’explicació de vot.

Els grups de l’oposició, Partit Popular i Ciutadans, no votaren a favor, la qual cosa només té una lectura segons el regidor de l’àrea, “Donen l’esquena a la ciutadania i s’oposen a un estalvi de 5.000 euros diaris respecte de l’última revisió del contracte en els anys de govern del PP a la ciutat.

Per a esta nova adjudicació s’han valorat aquelles millores sense cost per a l’Ajuntament, que donen una major qualitat final als treballs contractats. Les millores tècniques dels serveis obligatoris, consistents en increments dels mitjans respecte als sol·licitats en el Plec de Prescripcions Tècniques, majors freqüències o disponibilitats, nous tractaments de neteja, etc, les millores sobre els serveis comuns o el serveis generals del contracte, que afecten directament o indirectament en la qualitat final dels treballs a realitzar, les millores proposades per a fomentar la neteja dels nostres carrers, la recuperació i el reciclatge, etc.

“Nosaltres som un govern valent que defenem els drets del nostre veïnat, i per això fem complir a les empreses adjudicatàries fins a l’últim punt dels seus compromisos”, ha remarcat Fernando Pascual, que a més ha volgut agrair als funcionaris de l’Ajuntament la dedicació que han realitzat per tal d’aconseguir una adjudicació de la gestió del servei integral de la neteja urbana d’Alzira més just i amb un important avantatge, tant del servici que es presta com monetari.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris