25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament d'Alfafar instal•la dos passos de vianants amb sistema LED

El sistema de retro-il•luminació amb LEDs d’última generació permet una òptima visibilitat. A més, estos dos nous passos de vianants amb sistema LED s’han instal•lat en dues zones considerades perilloses esmenant el problema

L'Ajuntament d'Alfafar instal•la dos passos de vianants amb sistema LED
10/01/2017 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha instal·lat dos passos de vianants amb sistema LED per a millorar la seguretat vial en els dos punts més conflictius del municipi.

Esta millora en els passos de vianants ha sigut demandada per la Policia Local d’Alfafar per a millorar el tràfic de dues de les zones més transitades del municipi, per ser punts d’accés a la localitat. Les noves instal·lacions s’han dut a terme en els passos de vianants situats en la calle Alcalde José Puertes (zona de Mediamarkt i Bauhaus) i en l’Avinguda Reyes Catòlics (zona de Lidl i Carrefour).

La senyalització afecta tant al tram que es correspon amb les línies pintades de color blanc, com a la placa identificativa que hi ha en posició vertical. Esta millora de senyalització situada en els passos de vianants és bidireccional, i compta amb una il·luminació composta de 93 leds de colors que s’alimenten de l’energia solar i els fa sostenibles per al medi ambient.

A més, amb este sistema d’il·luminació LED el conductor del vehicle podrà veure tant en el paviment com en el senyal, la presència del pas de vianants de forma òptima.

Des de L’Ajuntament d’Alfafar s’ha pres esta mesura per a millorar la seguretat vial dels i les vianants. Amb la incorporació d’esta nova senyalització en estos passos de vianants es vol reduir el nombre d’atropellaments i accidents en dues de les zones més perilloses, quant a tràfic es refereix, de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dotze =