25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alfafar es despedix dels joves de "La Dipu et Beca"

L'Ajuntament d'Alfafar es despedix dels joves de "La Dipu et Beca"
31/08/2016 -

Hui, 31 d’agost, es donen per finalitzades les pràctiques formatives dels i les jóvens becats per la Diputació de València. Després de dos mesos de treball i aprenentatge en l’Ajuntament d’Alfafar, els i les estudiants han assistit al seu acte de comiat.

Un esdeveniment celebrat en la sala de plens on se’ls ha agraït a tots i totes la seua participació en este programa i se’ls ha fet entrega d’una carta de recomanació per a la seua futura inserció laboral.

Juan Ramón Adsuara, com a alcalde d’Alfafar, ha agraït la implicació, compromís i dedicació que han tingut tots els becaris i becàries en cada una de les àrees. Els anima a continuar treballant i esforçant-se per a aconseguir tot el que es proposen.

Les beques obtingudes per l’Ajuntament d’Alfafar per a este estiu han estat molt repartides en les distintes àrees del consistori, com ara Infància, Joventut, Esports i Benestar Social; Sanitat; Educació; Gabinet de Comunicació; AEDL; Cultura i Informàtica. Esta iniciativa ha possibilitat que durant este estiu, els i les estudiants hagen guanyat experiència i formació laboral en àrees pròximes als seus estudis alhora que han pogut posar en pràctica el que aprén. L’Ajuntament d’Alfafar agraeix la labor realitzada per tots els becaris i becàries durant estos dos mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 2 =