25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alfafar en col·laboració amb Leroy Merlin i Càrites reformaran diferents llars del municipi

Amb el conveni s’ajudarà a reformar i adequar els banys, cuines o altres dependències de persones vulnerables

L'Ajuntament d'Alfafar en col·laboració amb Leroy Merlin i Càrites reformaran diferents llars del municipi
05/04/2017 -

Leroy Merlin juntament amb Càrites de la parròquia Santa Fe en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, ha signat un conveni de col·laboració per a ajudar a reformar i adequar els banys, cuines o altres dependències de persones d’especial vulnerabilitat.

Amb este conveni, Càrites Santa Fe i l’Ajuntament d’Alfafar han proposat una llista de famílies que podrien beneficiar-se d’esta ajuda. I serà la mateixa empresa del condicionament de la llar, decoració, jardineria i construcció, l’encarregada d’analitzar cada cas i dur a terme les reformes oportunes per a millorar algunes de les estades dels habitatges de les famílies seleccionades.

 

S’engloba dins de l’obra social realitzada per Leroy Merlin

L’empresa del condicionament de la llar, es farà càrrec de la reforma completa de l’estada, incloent-hi la mà d’obra i tots els materials que s’hagen de posar i canviar. Un equip d’experts valorarà en cada cas quin seria la millor solució per a adaptar-se a les necessitats que requereix eixa família o persona en concret.

Per la seua banda, l’Ajuntament i Càrites del Barri Orba seguiran de prop cadascun dels casos i oferiran a Leroy Merlin totes les facilitats i ajuda que precisen per a poder realitzar amb èxit estes accions.

Es tracta d’una iniciativa que naix amb la finalitat de millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que per motius econòmics no poden pagar-se este tipus de reformes, i que gràcies a este conveni podran ara fer-ho.

La regidora de Benestar Social, Fina Carreño, seguirà col·laborant amb l’empresa Leroy Merlin i vol “agrair la predisposició de Leroy Merlin a col·laborar amb les persones vulnerables del municipi d’Alfafar.”

Per part dels signants del conveni, s’espera poder realitzar més accions com esta i aportar el seu granit d’arena a millorar la situació de moltes famílies i persones del municipi que ho necessiten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − catorze =