25n
25N
25N

L’Ajuntament d’Alfafar dóna la benvinguda als 16 becaris del programa 'La Dipu et Beca'

Els joves estaran situats en diferents àrees de l’Ajuntament, com a cultura o informàtica.

L’Ajuntament d’Alfafar dóna la benvinguda als 16 becaris del programa 'La Dipu et Beca'
29/06/2016 -

Alfafar ha rebut als 16 becaris i becàries que passaran els dos mesos d’estiu en l’Administració Pública per a poder posar en pràctica l’après durant el curs escolar.

Han sigut rebuts en el Saló de Plens de l’Ajuntament per les i els tècnics que seran els seus tutors, pel regidor de Joventut, Roberto Alacreu i per l’Alcalde, Juan Ramón Adsuara. Per a l’alcalde d’Alfafar “és una oportunitat de contacte amb la realitat, de posar en pràctica tot l’après i de traure el major suc a aquests mesos d’aprenentatge continu. Les i els joves han de ser proactius i no tenir por a equivocar-se, es ve a aprendre i ens posem a la seua total disposició davant qualsevol dubte”.

Aquestes pràctiques vénen emmarcades en el programa “Dipu et Beca”, un programa de pràctiques formatives per a joves, que desenvolupa la Diputació de València. Aquesta oportunitat de la qual es beneficien 16 joves d’Alfafar té com a objectiu adquirir experiència en les seues diferents àrees. Les i els joves estaran situats en diferents àrees com, cultura, educació o informàtica entre uns altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − nou =