25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alboraia presenta un taller per a recolzar als joves aturats de la localitat

L'Ajuntament d'Alboraia presenta un taller per a recolzar als joves aturats de la localitat
17/09/2016 -

L’Ajuntament d’Alboraia, a través de la seua Regidoria de Joventut, engega durant els dies 23 i 30 de setembre el taller “Mejorando tu empleabilidad”. Una oportunitat de formació práctica-participativa de cerca d’ocupació per a persones d’entre 16 i 35 anys amb la qual la corporació pretén donar suport al col·lectiu de joves aturats de la localitat.

Un total de 60 joves alboraienses podran gaudir d’este curs instructiu on trobaran les eines necessàries d’ajuda i assessoria en la cerca de la seua primera ocupació. El taller estarà enfocat, principalment, cap a la presentació d’aspectes relacionats amb la cerca d’ocupació online i l’exposició d’una visió realista dels professionals de Recursos Humans. També s’oferiran tècniques de millora de empleabilitat proporcionant, així, a l’alumnat aspectes clau relacionats amb el Currículum Vitae i amb l’entrevista de selecció.

El curs es realitzaren en el Centre Canonge Julià els dies 23 i 30 de setembre, de 16 h a 19 h. Aquells que estiguen interessats en esta experiència formativa poden trobar més informació en http://bit.ly/2czjib8

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =