25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament d'Alboraia engega un servei d'informació via WhatsApp

L'Ajuntament d'Alboraia engega un servei d'informació via WhatsApp
09/11/2016 -

L’Ajuntament d’Alboraia engega un nou canal d’informació municipal mitjançant l’aplicació WhatsApp. L’objectiu del Consistori és mantenir el contacte directe amb els veïns de la localitat per a mantenir-los informats sobre notícies de caràcter municipal.

Aquesta iniciativa naix de l’esforç de l’Ajuntament, perquè tots els ciutadans i ciutadanes siguen coneixedors de les activitats i esdeveniments que succeeixen en el municipi com a bàndols, convocatòria de plens, emergències, esdeveniments culturals i esportius, convocatòries d’ajudes…

Aquells veïns que vulguen inscriure’s en aquesta iniciativa deuen agregar el contacte de l’Ajuntament guardant el nombre de contacte (678 810 107) o bé mitjançant codi QR, i enviar un WhatsApp indicant: ALTA CASTELLANO o ALTA VALENCIA. D’aquesta manera, aquells que ho desitgen, quedaran subscrits al servei i podran rebre la informació, a partir d’aqueix moment, en la seua llengua de preferència.

El mitjà tindrà un caràcter exclusivament unidireccional, és a dir, aquells ciutadans que se subscriguen podran rebre comunicacions, ja que no és un canal d’entrada per al ciutadà. Per a contactar amb el Consistori els veïns poden emprar altres serveis que es troben ja en funcionament: Telèfon AMIC (963 171 700), Policia Local (961 856 000), l’app Línia Verda, correu electrònic o pàgina web municipal.

Per a donar-se de baixa del servei bastarà amb enviar un WhatsApp al mateix contacte amb la paraula BAJA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 14 =