25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alboraia engega el seu primer parc caní en Patacona

L'Ajuntament d'Alboraia engega el seu primer parc caní en Patacona
17/11/2016 -

L’Ajuntament d’Alboraia està treballant diligentment en l’engegada de diferents mesures relacionades amb la millora de les condicions i l’augment de les facilitats en la tinença d’animals domèstics.

Durant aquests últims mesos s’ha dut a terme la instauració del servei d’ADN caní amb l’objectiu d’aconseguir una major seguretat per als cans, així com, conscienciar a la població de la importància de la neteja del municipi.

L’Ajuntament, a més, ha inaugurat recentment el primer parc per a gossos de la localitat. Un lloc d’esbarjo ideal perquè aquests animals gaudisquen, interaccionen amb altres gossos i facen exercici a l’aire lliure. La zona d’esplai està situada en l’Av. Sierra Leona de la Patacona, molt pròxima a les instal·lacions del Patacona Club de Futbol.

El parc compta amb diferents aparells de joc perquè els cans, sota la supervisió dels seus propietaris, practiquen la seua velocitat, salt d’altura i de longitud, agilitat… Les màquines d’esbarjo s’han sigut dissenyades i construïdes a partir de materials reciclats per l’empresa municipal EGUSA, qui ha seguit les directrius obligatòries de fabricació estipulades per a aquest tipus de zones d’entreteniment.

Aquesta àrea canina compta amb una gran afluència diària, tant de veïns de València com d’Alboraia i per aqueix motiu el Consistori està treballant per a realitzar millores en la instal·lació. Després del bon acolliment del recinte per part dels ciutadans, l’Ajuntament també està estudiant la col·locació d’un altre lloc d’esbarjo caní en el casc urbà. A més, aquesta mateixa setmana s’està duent a terme la instal·lació de papereres en les àrees habilitades per a les necessitats canines amb l’objectiu de facilitar i mantenir la neteja del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + tretze =