25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alboraia comença les obres de manteniment en els seus col·legis públics

L'Ajuntament d'Alboraia comença les obres de manteniment en els seus col·legis públics
29/07/2016 -

L’Ajuntament d’Alboraia, en col·laboració amb la brigada de l’empresa de gestió urbanística i serveis d’Alboraia, *Egusa, ha aprofitat les vacances estivals dels més petits per posar a punt, mitjançant tasques d’arranjament i millora, diversos col·legis públics del municipi.

Els primers treballs de reparació ja han començat en el Col·legi Públic Ausias March, el més antic del poble. La Conselleria Valenciana ha procedit a la reparació dels banys del col·legi mentre que, el Consistori, per la seua banda, està duent a terme tasques de pintura, tant a l’interior com en l’exterior de l’edifici, així com activitats de manteniment pertinents.

L’adequació de l’escola pública de la Patacona i del col·legi Cervantes continuará a la fi de “les escoletes d’estiu” que, en aquest moment, estan tenint lloc en les seues instal·lacions. Una vegada els alumnes acaben les classes estivals es reprendran les actuacions de neteja i sosteniment, així com, la revisió de xarxes elèctriques, la col·locació de noves fonts, el manteniment dels patis i pistes d’esbarjo, la reparació de lampisteria i el perfeccionament de l’aspecte, interior i exterior, dels edificis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =