25n
25N
25N

L'Ajuntament concedix el xec escolar a 4.670 menors de la ciutat

L'Ajuntament concedix el xec escolar a 4.670 menors de la ciutat
08/10/2016 -

L’Ajuntament de València sufragarà amb 90, 70 o 50 euros mensuals les despeses d’ensenyament de 4.670 menors de tres anys empadronats en la ciutat. La Junta de Govern ha aprovat  estes ajudes d’escolarització infantil, per a les quals ha destinat un total de 3.479.000 euros, un milió més que l’any passat.

El portaveu de l’equip de govern, Jordi Peris, ha donat a conéixer este acord “que ha incrementat la partida pressupostària destinada per a ajudar a les famílies en l’escolarització dels seus fills i filles, i conseqüentment ha generat major nombre de beneficiaris, 788 famílies més que l’any passat”.

Segons la resolució d’esta convocatòria d’ajudes, que en paraules de Peris, “reflectix el compromís municipal amb l’educació i principalment amb l’educació infantil”, també s’ha incrementat la quantia que reben la majoria dels beneficiaris i beneficiàries perquè s’han eliminat les ajudes de 30 anys, i el gruix de les ajudes, més del 50%, són de 90 euros”.

El 52 per cent de les ajudes sufragaran l’escolarització de menors de 2 i 3 anys, el 36 per cent d’1 i 2 anys, i el 6 per cent de 0 a 1 any. En total, seran 4.670 els i les menors beneficiaris de l’anomenta “Xec escolar” que l’Ajuntament de València concedix anualment a les famílies que reuneixen les condicions que figuren en les bases reguladores d’este programa que intenta contribuir a l’escolarització infantil.

FESTIUS ESCOLARS: 31 D’OCTUBRE I 15 I 16 DE MARÇ

A més d’esta proposta, acordada a instàncies de la regidora d’Educació, María Oliver, la Junta de Govern Local ha aprovat proposar a la Conselleria que els dies festius escolars de caràcter local siguen el 31 d’octubre i el 15 i 16 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + set =

museo prehistoria