25n
25N
25N

L’Ajuntament col·laborarà amb Músicos por la Salud

12/08/2016 -

La regidora de Benestar Social, Consol Castillo, ha assistit en representació de l’Ajuntament de València a la presentació de Músicos por la Salud en l’entorn sociosanitari que s’ha celebrat en la residència Palau Raga.

Músicos por la Salud és una iniciativa que porta la música a les persones dels hospitals en unes actuacions pròximes i emocionants en què es trenca la distància que es crea en un concert convencional entre l’intèrpret i el públic. Es parla, es pregunta i s’interactua amb el pacient establint un contacte pròxim que els músics han apreciat a l’hospital.

Consol Castillo ha assegurat que per a l’Ajuntament de València “es tracta d’una iniciativa molt interessant, ja que pretén humanitzar els espais d’atenció sanitària i assistencial incorporant la interpretació musical, a través del voluntariat de proximitat”.

Per això, la regidora ha comentat que l’Ajuntament estudia obrir una porta a la col·laboració amb esta associació i “explorar el tercer vessant d’este projecte, que és el del nivell municipal. A la ciutat disposem de diversos centres municipals de benestar social, d’atenció a majors o sociosanitaris on seria ideal dur a terme este tipus d’activitat”.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =