caixa popular

L'Ajuntament col·labora en la restauració de la imatge de Sant Cristòfor Màrtir

L'Ajuntament col·labora en la restauració de la imatge de Sant Cristòfor Màrtir
23/06/2017 -

L’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia i el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, han visitat recentment el taller de la restauradora, Dolores Chanzá Marín, per comprovar el procés de restauració que està portant-se a terme amb la imatge de Sant Cristòfor Màrtir. A la cita també han estat presents el rector, Vicent Cardona, el president de la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana, José Hernández i diversos membres de la Junta directiva de la Confraria.

Durant la visita, la restauradora ha explicat que la imatge, obra de l’escultor Enric Galarza, data dels inicis dels anys 40 del segle XX. Donat el seu estat de deteriorament, ha sigut un treball molt laboriós recuperar els colors i algunes de les formes de l’escultura, ja que presentava algunes parts trencades, ha declarat Dolors.

Per portar endavant esta gestió, el rector, Vicent Cardona, i la Junta directiva de la Confraria, mantingueren recentment una reunió amb l’alcaldessa, i el regidor de Cultura i Festes, per sol·licitar la col·laboració de l’Ajuntament i així poder fer front a les despeses dels treballs de restauració. Des de l’Ajuntament, hem cregut convenient fer una aportació econòmica que abraça el 50% del cost dels treballs, ja que es tracta d’una talla que forma part del nostre patrimoni local i a la que les picassentines i els picassentins li professen una devoció molt especial, ha declarat l’alcaldessa.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats