25n
25N
25N

L’Ajuntament celebra el dia internacional de la Joventut

L’Ajuntament celebra el dia internacional de la Joventut
12/08/2016 -

L’Ajuntament de València se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Joventut, que se celebra hui, divendres 12 d’agost. Enguany, una de les activitats principals ha sigut l’exposició “Sumant i compartint, fem ciutat”, que es clausura hui al Centre Municipal de Joventut Algirós.

L’Ajuntament de València ha presentat, amb el Consell de la Joventut de València i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Joventut, esta exposició de cartells que mostra accions conjuntes realitzades per joves de diferents barris que han compartit idees, música, iniciatives i experiències.

Els centres municipals de joventut presten un servici permanent d’informació, assessorament i documentació a la joventut de la ciutat. A més, atenen necessitats informatives específiques i donen suport a este col·lectiu en la seua incorporació a la vida social activa.

També fomenten la participació dels joves en els centres situats als diferents barris, amb la realització d’activitats d’oci i temps lliure, a més d’accions formatives en l’àmbit sociocultural.

Xarxa Joventut València agrupa tots els centres de joventut de la ciutat. Esta xarxa s’encarrega de compartir recursos, sumar esforços i col·laborar amb entitats i grups de joves cedint-los diferents espais i realitzant activitats diverses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 1 =