25n
25N
25N

L’Ajuntament atén una reivindicació veïnal històrica en renovar l’enllumenat públic de l’Avinguda del Doctor Waksman

El regidor Campillo anuncia també intervencions en la Devesa, al costat del mercat d’Abastos i al Forn d’Alcedo

L’Ajuntament atén una reivindicació veïnal històrica en renovar l’enllumenat públic de l’Avinguda del Doctor Waksman
13/11/2016 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha anunciat tot un seguit d’actuacions relacionades amb la renovació de l’enllumenat públic en diversos punts de la ciutat de València. En tots els casos són intervencions que han sigut reclamades pels veïns i veïnes de les diferents zones durant molt de temps.

Una de les actuacions principals serà la renovació de l’enllumenat a l’avinguda del Doctor Waksman, on ja han començat les obres per substituir 44 bàculs que es troben en molt mal estat. “El veïnat del districte de Quatre Carreres ha reclamat esta intervenció durant molt de temps donat el perill que comporta l’estat d’oxidació dels bàculs, que fins i tot va provocar la caiguda d’un ells. Ara els substituirem per unes columnes molt més baixes, per evitar la barrera vegetal, amb la qual cosa la il·luminació no es vorà afectada pels arbres de l’avinguda”, ha explicat Campillo.

Les noves columnes de fundició fan sis metres d’alt i estan coronades per dos lluminàries model Campanar amb llums d’halogenurs metàl·lics de cremador ceràmic amb una potència de 100 vats, el que suposa que els dos llums per columna consumiran conjuntament un 50 per cent menys de la potència que consumix cada llum que ara se substituïx. A més, el resultat final millorarà qualitativament les prestacions de l’enllumenat actual. “No només acabem amb el risc dels bàculs en mal estat sinó que millorem la il·luminació d’esta avinguda i reduïm la potència consumida. El Govern de la Nau demostra una vegada més que gestiona amb criteri i escoltant a la gent”, ha afirmat Campillo.

ACTUACIONS AL SALER, ABASTOS I FORN D’ALCEDO

Campillo també ha anunciat l’inici d’unes altres tres actuacions diferents que també han sigut reclamades durant molt de temps pels veïnats d’eixes zones. Una d’elles permetrà reforçar la il·luminació de les parades d’autobús de la Devesa, al Saler (les de LAHIVER i el tallafoc de la Garrofera), en sentit cap al Perelló i Perellonet. Fins ara només estaven il·luminades les que hi ha en sentit cap a València.

Per un altre costat, es millora també la il·luminació a l’eixida del mercat d’Abastos pel carrer del Bon Ordre, on hi ha des de fa més de sis anys dos fanals apagats. Amb esta actuació municipal eixos dos fanals s’han substituït per un altre a la façana per donar llum a eixa eixida del mercat i reforçar la il·luminació de tota la zona amb llums led.

A més, també es millora la il·luminació a la senda de Segart, al poble del Forn d’Alcedo, en una actuació molt important per al seu veïnat, atés que eixe és el camí que prenen diàriament els xiquets i les xiquetes per anar al col·legi. “Tenim l’obligació com a govern municipal de fer la vida més senzilla per a la nostra ciutadania. Les prioritats de la gent ho són també per a nosaltres i, per descomptat, volem donar resposta a les necessitats de les persones que habiten als pobles”, ha destacat Campillo.

El temps d’execució d’estes tres actuacions i la de l’avinguda del Doctor Waksman és d’un mes i compten amb un pressupost total de 55.413 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 8 =