25n
25N
25N

L'Ajuntament acaba les obres del Camí de Forns i Camí de Verónica, en Massarrojos

Sarrià: “Les pedanies han rebut en 18 mesos de nou govern municipal més inversions que en els 24 anys del PP”

L'Ajuntament acaba les obres del Camí de Forns i Camí de Verónica, en Massarrojos
13/11/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat este divendres que les dues obres iniciades recentment en Massarrojos ja han conclòs. Es tracta de la urbanització, amb asfaltat i construcció de vorera, del Camí dels Forns, que permetrà als veïns de Massarrojos poder accedir amb seguretat a la zona dels Llometes, on hi ha construïdes més de 500 habitatges, a més de la Escoleta Municipal, i alhora que puguen desplaçar-se al nucli tradicional de la pedania a través d’una àmplia vorera.

La urbanització del camí dels Forns era una reivindicació històrica dels veïns que mai se’ls havia concedit pels anteriors governs municipals. “Es tracta d’un camí rural- ha assenyalat Sarrià- en sòl no urbanitzable, per la qual cosa l’única possibilitat ha sigut deixar el viari d’una sola adreça i aprofitar l’ample del camí per a construir voreres. S’ha optat per la seguretat de les persones facilitant un accés per als vianants i segur”.

D’altra banda han finalitzat també les obres d’asfaltat del camí de Verónica, que facilitarà la mobilitat dels vehicles que entren i ixen de Massarrojos. Es tracta d’un viari que presentava nombrosos desperfectes, per la qual cosa els treballs realitzats “garanteixen uns accessos a la pedania més segurs”.

Sarrià ha recordat que una de les primeres actuacions que la Delegació de Desenvolupament Urbà va dur a terme en Massarrojos va ser l’ampliació de voreres en el carrer de Senent Ibáñez, que ha permès la millora dels accessos per als vianants tant al Casino de Massarrojos com als comerços de l’entorn.

Finalment Sarrià ha volgut destacar la importància que per a la memòria històrica ha tingut obrir un accés en l’entrada pel carrer del Dr. Andrés Piquer a l’antic refugi antiaeri de la guerra civil, i ha destacat que “les pedanies del municipi de València han rebut en 18 mesos de nou govern municipal més inversions que en els 24 anys del PP”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =