25n
Orgull
Orgull

L'Agrupación Musical Los Silos celebra la seua Setmana Cultural en els primers dies de febrer

El pròxim 6 de febrer serà el tret d’eixida d’una setmana carregada de música, cinema, tallers…

L'Agrupación Musical Los Silos celebra la seua Setmana Cultural en els primers dies de febrer
02/02/2017 -

Cinema, audicions, tallers… Tot açò i molt més tindrà cabuda en la Setmana Cultural de l’Agrupació Musical Les Sitges que del 6 a l’11 de febrer tindrà com a protagonista, en totes les activitats programades i com no podia ser d’una altra manera, la música, vista i gaudida des de diferents arts.

La setmana començarà el dilluns 6 de febrer a les 17.30 hores en el local de l’entitat, en el Passeig de Concepción Arenal, amb la Mostra d’Instruments Antics. A la mateixa hora serà la projecció de “Pocahontas” i, a les 19 hores, l’audició de violoncel, violí, contrabaix, guitarra, trompa i percussió ètnica.

El dimarts el protagonisme serà per al teatre musical amb “En un plis…”, de Adisac Produccions, a les 17.30 hores també en la seu de l’entitat. Eixe dia, a les 19 hores, l’audició serà dels músics de flauta i percussió. El dimecres 8 de febrer la vesprada començarà amb una activitat divulgativa, a les 17.30 hores, que tindrà el jazz com a protagonista. A la mateixa hora es projectarà El geperut de Notre Dóna’m i, a les 19 hores, seran les audicions de clarinet, oboé i piano.

El taller sobre la por escènica començarà les activitats del dijous 9 de febrer a les 17.30 hores, moment en el qual es projectarà “Toy Story” para, posteriorment al voltant de les 19 hores, donar pas a l’audició de fagot, trompeta, saxofon i guitarra. Per a finalitzar la setmana, el divendres 10 de febrer el protagonisme serà, a partir de les 17.30 hores, per als Compositors valencians: Vicente Marín i Soler, història d’un oblit/Clau de sarsuela, Ruperto Chapí. Per a finalitzar la vesprada tindran lloc les audicions de saxofon, trombó, bombardins, tuba i dolçaina.

Com a colofó a la seua Setmana Cultural, l’Agrupació Musical Les Sitges ha programat, el dissabte 11 de febrer a les 18 hores, un concert del Grup de Flautes, la Prebanda, la Banda Sènior i l’Orquestra en la Casa de Cultura. Un magnífic fermall a la seua gran setmana cultural; un concert al qual conviden a tot Burjassot perquè gaudisquen de la música de banda sense necessitat d’eixir del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 12 =