caixa popular

L'Agrupació Musical Les Sitges reprén la matrícula de l'Escola de Música

L'Agrupació Musical Les Sitges reprén la matrícula de l'Escola de Música
05/09/2017 -

Centre reconegut per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, l’Escola de Música de l’Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot reprén, després del període estival, el seu període de matrícula. Encara que la matrícula va començar el passat 20 de juny, des del 4 de setembre, a les 17 h, i també hui dimarts, dia 5, les matrícules continuaran avant, en horari de 17 h a 19 h.

Les matrícules es realitzen en la seu de l’AM Les Sitges (Passeig de Concepción Arenal, 10) i per a formalitzar la matrícula és necessari aportar fotografia de carnet, fulla de matrícula des de la web o disponible en Secretaria, dades bancàries, fulla de cessió de dades i drets d’imatge i fulla d’alta de soci/a.

Entre l’oferta educativa de l’Escola de Música està l’estimulació musical (de 0 a 3 anys); iniciació musical (grups per a xiquets i xiquetes de 3,4,5 i 6 anys); llenguatge musical (a partir de 7 anys); llenguatge musical per a adults (a partir de 16 anys); preparació de les proves oficials en conservatoris i especialitats instrumentals.

El curs escolar començarà l’11 de setembre, en horari de dilluns a divendres, de 16 h a 22 h i dissabtes, de 10 h a 14 h. Per a més informació, l’horari de Secretaria de l’Escola és de dilluns a divendres, de 17 h a 19 h. Telèfon de contacte: 963638848. Correu electrònic de contacte: admin@edmlossilos.com.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats