caixa popular

L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a París

L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a París
26/09/2017 -

L’Agència Valenciana del Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira IFTM Top Resa de París, la més important de les quals se celebren a França. Es tracta d’un certamen estrictament professional que tindrà lloc del 26 al 29 de setembre en el Parc d’Exposicions Porta de Versalles.

La fira IFTM Top Resa va reunir en la passada edició a més de 25.000 professionals, a més van participar un total de 1.200 marques i organismes turístics en quasi 350 expositors.

L’oferta turística de la Comunitat Valenciana estarà representada en l’expositor de Turespaña, amb la finalitat d’afavorir la comercialització i difusió de la destinació Comunitat Valenciana. En l’estand de la Comunitat Valenciana també participaran el patronat de turisme de Castelló i Turisme València. A més, també assistirà Benidorm, Gandia i representants del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Segons ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “l’objectiu de la nostra presència en l’edició d’aquest certamen és consolidar la recuperació del mercat francés, un mercat que registra enguany una pujada interanual del 9,5% fins a juliol i que a més ha incrementat la despesa un 15%”.

En aquest sentit, Colomer ha explicat que el mercat francés “és un emissor estratègic per a la Comunitat Valenciana lloc que té molt pes en el segment de turisme cultural, gastronòmic i de naturalesa”. De fet, ha afegit que “la Generalitat centrarà la presència promocional en aquesta fira en aquests productes, prestant especial atenció a més a l’oferta de sol i platja, molt valorada per aquest mercat”.

Cal destacar que l’últim informe de Turespaña recalca que els francesos valoren l’estil de vida espanyol i tenen consolidada la imatge del nostre país com a destinació cultural.

Colomer ha assenyalat que “aquesta imatge del nostre país com a destinació cultural està pesant de manera significativa en les decisions dels francesos a l’hora de triar-nos com a destinació vacacional, i la Comunitat Valenciana té molt a oferir en aquest sentit a un mercat molt receptiu davant l’oferta d’aquest tipus de producte turístic, que a més es tracta d’un comprat emissor estratègic per al nostre territori”.

Mercat francés a la Comunitat Valenciana

França és el segon emissor internacional de major volum per a la Comunitat, per darrere de Regne Unit, tant en volum de turistes com per la despesa realitzada.

L’emissor francés ha superat per primera vegada la xifra del milió de turistes a la Comunitat en 2016. França és el segon emissor internacional per a la Comunitat, per darrere de Regne Unit, tant per volum de turistes com per la despesa total realitzada. En 2016, 1,4 milions de turistes francesos van visitar la Comunitat i van gastar 1.000,02 milions d’euros.

A la Comunitat Valenciana, l’evolució de l’emissor francés és expansiva des de 2014 i durant 2016 el seu creixement s’ha duplicat pel que fa a l’any anterior doncs, de l’any 2015 al 2016, va créixer un 53,5%, sent el segon comprat a Espanya que més turistes francesos va rebre.

L’emissor francés és un dels més estacionals de la Comunitat i concentra la seua temporada alta a l’agost, amb certa tendència a ampliar-se cap a juliol. En 2016, destaca especialment l’increment del nombre de turistes francesos a l’abril i juliol, que van créixer un 42% i un 26% respectivament.

Els turistes francesos visiten la Comunitat per oci (83,6% en 2016) i viatgen sense paquet (97,7%). Prefereixen viatjar en vehicle (80%) que en vol regular (15,4%). S’allotgen en habitatge de familiars i amics (27,5%), habitatge de lloguer (24,2%), en establiments hotelers (20,3%) i en habitatge en propietat (19,5%).


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + dinou =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris