25n
25N
25N

L' Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta de cicloturismo en la Fira Unibike 2016, que se celebra a Madrid

L' Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta de cicloturismo en la Fira Unibike 2016, que se celebra a Madrid
25/09/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de la Bicicleta Unibike 2016, que se celebra en la Institució Firal de Madrid, IFEMA, des d’este divendres i fins diumenge que ve, 25 de setembre.

L’objectiu és dinamitzar, publicitar, donar a conéixer i difondre l’oferta destinada al cicloturisme de la Comunitat Valenciana entre els potencials usuaris, tant professionals com del públic en general.

Per a açò, la Comunitat Valenciana participa en aquest certamen amb un estand propi amb la presència de la Xarxa de Centres BTT de la Comunitat Valenciana, les marques turístiques de Costa Blanca, Benidorm, València Turisme, Turisme València i Castelló.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “la importància de difondre en Unibike l’oferta destinada al cicloturisme entre els potencials usuaris” i ha assenyalat que “d’aquesta manera, els amants de la bicicleta poden descobrir que a la Comunitat Valenciana existeix tota una oferta per a poder conéixer diferents destinacions sobre una bicicleta”.

Colomer ha explicat que “el cicloturisme és considerat com un dels productes amb major projecció en el moment i l’interés per a impulsar el seu desenvolupament a la Comunitat Valenciana radica en el seu component desestacionalitzador i en la tendència a l’especialització per productes que s’està produint i que s’inclou en l’estratègia turística que duem a terme des de la Generalitat”.

Cal destacar que el cicloturisme és considerat com un dels productes amb major projecció en el moment. L’interés per a impulsar el seu desenvolupament a la Comunitat Valenciana radica en el seu component desestacionalitzador, i en la tendència a l’especialització per productes que s’està produint, tant per part de l’oferta com de la demanda, i que s’inclou en l’estratègia turística de la Generalitat.

A la Comunitat Valenciana, a més de la Xarxa de Centres BTT impulsada per la Generalitat, té cada vegada major implantació el cicloturisme associat a la bicicleta de carretera, tant per als entrenaments d’equips ciclistes europeus com a grups de turistes, sent les destinacions més destacades els de la Costa Blanca.

A més, l’existència de les vies verdes, com la d’Ulls Negres, que és la via verda més llarga d’Espanya, o grans travessies com la Ruta del Cid i el camí de Sant Jaume de Llevant conviden a pensar que el nombre de cicloturistes, així com l’oferta de paquets turístics que oferisquen este producte, anirà en augment.

L’altre gran segment de la bicicleta, el de la bicicleta tot terreny, té un gran nombre d’afeccionats, i la Comunitat Valenciana ofereix una interessant i àmplia xarxa de rutes i itineraris de diversa dificultat que la converteixen en una destinació molt interessant per a la pràctica de la BTT.

Unibike 2016, Fira Internacional de la Bicicleta

Unibike celebra enguany la seua tercera edició després de l’èxit aconseguit en les anteriors convocatòries. Durant la passada edició, la Fira UNIBIKE va comptar amb un espai total de 30.000 m2, que va acollir a 231 expositors i a un total de 33.860 visitants.

Enguany la fira tindrà quatre dies de celebració com a resposta a la demanda de professionals i aficionats. Manté el seu caràcter mixt, dedicant dos dies exclusivament a professionals i el cap de setmana al públic en general.

A més, Unibike compta amb una secció dedicada al cicloturisme, anomenada ‘turisme amb bicicleta’, on es donaran cita tant les diferents destinacions on es desenvolupa el producte com les experiències del sector dedicat al cicloturisme, i on també participa la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + un =