25n
25N
25N

L'Agència Valenciana del Turisme organitza dues jornades sobre turisme nàutic i de busseig dirigides a professionals del sector

L'Agència Valenciana del Turisme organitza dues jornades sobre turisme nàutic i de busseig dirigides a professionals del sector
19/10/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat dues jornades sobre turisme nàutic i de busseig dirigides a professionals del sector que tindran lloc hui, en els clubs nàutics de Dénia i Xàbia.

En Dénia, la jornada professional ‘Turisme Nàutic de la Comunitat Valenciana’ està dirigida a tots aquells agents que formen o poden formar part d’aquest producte turístic, amb l’objectiu de posar de manifest la rellevància d’aquest producte i traçar de forma conjunta les línies d’actuació a seguir per a la creació del producte de turisme nàutic a la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és identificar als agents més rellevants del turisme nàutic de la Comunitat Valenciana en els àmbits navegació i turisme actiu vinculat amb la nàutica. Així mateix, es pretén conéixer els models de gestió públic-privada en turisme nàutic i valorar la seua contribució al sector turístic; a més d’estudiar l’aplicació d’un model participatiu per a l’impuls del turisme nàutic en el nostre territori.

El programa de la jornada es compon d’intervencions, taula redona i posterior debat, tot això amb l’objecte que la trobada es convertisca en el punt de partida del desenvolupament d’un clúster de turisme nàutic a la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme està desenvolupant una nova estratègia d’impuls i acceleració de productes turístics entre els quals s’inclou el turisme nàutic, i dins d’aquest, la navegació, les activitats de turisme actiu en el mar i els esports subaquàtics. L’estratègia turística de l’Agència Valenciana del Turisme entorn de la configuració de productes turístics contempla l’impuls i desenvolupament del turisme nàutic com un dels productes que contribueixen i poden contribuir a la diversificació de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana i a la seua desestacionalització.

Jornada Turisme de Busseig a Xàbia

També aquest dimecres, l’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat una segona jornada professional sobre ‘Turisme de Busseig a la Comunitat Valenciana’, que tindrà lloc en el Club Nàutic de Xàbia.

L’objectiu d’aquesta jornada és identificar els agents més rellevants del turisme de busseig de la Comunitat Valenciana, agrupacions empresarials, gestors de destinacions i empreses.

A més, es pretén acostar la col·laboració amb els principals agents de turisme de busseig de la Comunitat Valenciana i donar suport a la promoció d’empreses que comercialitzen productes turístics de tipus experiencial vinculats al busseig i capaços de generar fluxos i pernoctacions turístiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 15 =

museo prehistoria
museo prehistoria